2011. május 23., hétfő

8. nap - 10 dal, ami a lolitára emlékeztet

Mert éljen a zene!
Azt hiszem, nem feltétlen a lolitára, hanem az életérzésre emlékeztető dalok listája sorakozik itt =)

2 megjegyzés:

  1. A Requiem for a Dream annyira szép dal *o*. Azt én is írtam, dönörűszégesz szám.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű és hátborzongató. A filmet ismerve még durvább a hatása. Én láttam. Az egyik nyáron. Igazából nem egyedül. De jobb is így, nem biztos, hogy felkeltem volna a képernyő elől. Üt. Szívbe, gyomorba, a mélybe. Megráz és megérint. Fantasztikus darab. Általa szerettem bele Jared Letoba és a 30 seconds to Marsba. =) A Hurricane-t, ha még nem hallottad tőlük, feltétlen. De ne a Kanye Westeset hallgasd meg, hanem azt, amelyikről a blogomban is írtam. =) Jared hangja, ahogy felcsendül... már a gondolattól is libabőrös leszek. =)

    Yuki Kaori művei pedig egytől egyig nagyon nagy alkotások. Azt hiszem, most érett meg idén az idő arra, hogy újraolvassam a Boys next doort. Eddig szerintem minden évben megtettem, de ha egy kimaradt, a következőben kétszer vagy többször olvastam el. Az nagyon meghatározó nekem.

    Nem olvastam minden művét, ami nagyon megragadt, az az Angel Sanctuary, de bevallom, ahogy elkezdett bonyolódni a dolog, már nem tudtam követni, ezért a mangába nem is mélyedtem bele. Az animét viszont nagyon szeretem. A Neji, a Kaine és a Die viszont hú. Persze a Boys next doornál nem jobb egyik se. =)

    És amúgy nem tudom, miért olvasom el minden évben.

    VálaszTörlés