2011. május 26., csütörtök

11. nap - Egy nap az életemben

(Ide megint nem tudok még képet tenni, csak később^^")

Mivel napjaim java részét iskolában töltöm, szükségem van egy jól kialakított, megszokott rendszerre, így a napjaim szinte egyhangúan telnek.
Reggel nulladik órához 05:30-kor, első órára 06:15-kor, hétvégén pedig általában fél nyolc környékén kelek - nem szeretek sokáig aludni, mert elpazarlom az értékes időt, s nehezen tudom kipihenni magamat. Amiatt ügyelek, hogy mindig 1,5-tel osztható óraszámot aludjak - az jobban pihentet.
Ébredés után mindig 3 dl meleg, apu által készített kakaót iszok, enni viszont nem szoktam, régebbre visszavezethető okokból, mikor bebizonyosodott, nincs sok értelme nálam.
Általában fél-háromnegyed órát még pihengetek és erőt gyűjtök, iskolaidőben direkt  Mokka vagy Reggeli mellett, mert azok annyira irritálóak tudnak lenni, hogy nem lehet bealudni rajtuk - és még azt is megmondják, milyen idő van odakint =)
Utána rendszeresen bepakolok, sorra veszem, miből kell óra előtt házit írnom (semmiképp sem másolnom!) majd elvonulok reggeli mosakodásra. 06:55-kor/07:40-kor elindulok iskolába, Tune-nal többnyire, reggeli beszélgetéssel. Odabent általában 6-7 órám van, szerdán és pénteken még japánom. 
Amikor semmit nem csinálok suli után, hazamegyek hús-étkezésre (utolsó étkezés, szigorúan hat előtt) és házit írok vagy épp kreatívkodom, szerelek. Ha japánom van, akkor fél ötig bent vagyok, majd  csak utána jövök haza, Tune-nal, s hús-étkezek. Ha pedig nincs japánom, de valami mást csinálok, akkor általában öt körül érek haza. A más változó: Sétáló utcában boltozás vagy épp fogorvos/háziorvos látogatás. Ezt követően mindig fürdök, hét körül géphez ülök,általában 10-ig itt is vagyok, utána fogat mosok, tévézek még, s amikor már tudom, bealszok, elvonulok lefeküdni.
Hétvégente változó a programom, de valamelyik nap mindig ki kell mozdulnom, belső ingerek miatt, vagy valami sokat kreatívkodnom. Olykor lemegyek piacra is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése