2011. május 20., péntek

5. nap - 10 tétel a wishlistemen

Nem feltétlen lolidolgok, hanem úgy általánosságban 10 dolog, amire nagyon vágyom jelen pillanatban=)


  • Fan plus Friend Dolly Gothic Lolita: Cross Straps collar shirred bust jumper ruha, dark red színben, térdig érő hosszban. Mióta megláttam, szerelmes vagyok belé. Mondhatni egyike az álom-ruháimnak. 95 dollár. Egyelőre gyűjtésre van ítélve...
  • Régi, ütött-kopott orvosi táska, jól használható állapotban. Ne legyen túl nagy, csak el lehessen benne férni, s legyen hangulatos darab~ (Egyszer találtam egyet Vaterán. Beleszerettem. Nem lett az enyém.)
  • Sok-sok acélmerevítővel ellátott csodaszép fűző, igazán alakformáló darab, bárhogy hordható példány, felsőbb árkategóriás. Bordó vagy fekete színben, netán sötétbarnában. Amihez rendes erő kell, hogy meghúzza az ember, s úgy összetart, hogy csak na! (Imádom a fűző viselésének érzését. Mentálisan megnyugtat)
  • Az egyik új BodyLine ruha, ami nagyon tetszik feketében, még ha az ára jelenleg postával együtt nem is baráti - bízok a szebb jövőben. Valahogy az egész ruha annyira... szép, a maga egyszerűségével.
  • Classical Puppets A-vonalú alsószoknyája, ami a képet elnézve tuti úgy tart, hogy elalélnék tőle élőben... viszont nem kéne 2+ alsószoknyát vennem hogy valahogy álljanak is a szoknyáim, hanem ez az egy mindent tökéletesen kitartana~
  • Egy gőzölős vasaló, vasalóállvánnyal, vagy minek hívják a dolgot. Megkönnyítené az itthoni életet, a loliruhák vasalását. Alapjáraton szeretek vasalni, csak itthon régi (nem, a pont nem forró szenes fajta) vasalónk van, ami nehéz, meg itt-ott repedt, hasonlók... 
  • Vámpírszemfogak. Magamon. Ugyanis odavagyok a vámpírságért úgy általában. Nem műanyag, hanem koronák. Tudom, hogy ez kissé fura dolog...^^"
  • Színes kontaklencsék. Vörös, kék, zöld színekben. Előtte egy vizsgálattal, hogy hogy bírom egyáltalán, meg mondjuk kicsit nagyobb vágású szemekkel.
  • Fan plus Friend: Classical Gothic Lolita Bustle tiered cotton skirt. Fekete, bordó, vagy barna színben, térdig érő változat. Imádom. 
  • Blúzok és harisnyák. Előbbi fehér, fekete és krém színekben, utóbbi ezeken a színeken kívül még bordóban és barnában is. (Harisnyás lány vagyok, lolihoz legalábbis. Amúgy meg csak térdzokni...)
Igazából egy csomó minden, de legfontosabb 10 között ezeket említeném meg, azt hiszem, amik beszerezhetőek is. (Meg van olyan elrugaszkodott kívánságom is, mint a porcelánfehér hibátlan bőr...)
Valamint egy BJD. Egy igazi Laurent fiú. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése