2011. június 16., csütörtök

22. nap - A szobám lolita szemmel

Egy régebbi, rendetlenség előtti kép...
A szobám maga nem különösebben lolis - halványkék falak, vastag kék szőnyeg (amiből lehetetlenség kiporszívózni a macskaszőrt) az alap, a bútoraim mind barnák, a beépített szekrényeim pedig fehérek. A falakon poszterek lógnak (animések és egy Versailles-os). Az ágy lábai között lévő polcon az úgymond ismeretterjesztő könyveimet tartom, alatta pedig a pecsétnyomókat, mártogatós tollakat, tintákat, mini petróleumlámpa-jellegű lámpácskáimat. A komódomon van a tőr alakú levélnyitóm, a gyertyakoppantóm, a két csodaszép gyertyatartóm, a kékfehér kínai mintás vázám, benne egy tollrózsával, a kínai bögrém, a körhintám, parfümszóróm, meg egy szép, bátyám által hímzett terítő.
Fotelben, földön és szekrényben vannak a szépirodalmi jellegű könyveim, utóbbiban plüssök és csészék vannak még. Az asztalomon az ékszertartóim, kötőtűk, fonalak, szép füzetek, kézitükör és hajkefe van épp. 
Az ágyam főgerendájáról lóg 70 színes daru felfűzve, illetve egy átlátszó gömbben színes üvegkövek (azok a díszizék, amiket legnagyobb bánatomra csak nagy kiszerelésben látok mindenhol =()
Na meg a nagy szünetünneplő rendrakás előtti rendetlenség... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése