2010. október 23., szombat

2010.10.17. - Margitszigeti fotózkodás


Vasárnap újabb találkozóra került sor =)

Ezúttal nagyon jó dolgom volt - egyik barátnőm átjött, és segített a készülődésben, teljesen úgy éreztem magam, mint valami igazi úri-hölgy, akinek saját öltöztetőnője van X3 Segített megcsinálni a hajamat, a körmömet kilakkozta, és segített belebújni a ruhámba is, sőt, a metrómegállóig el is kísért, és együtt nézegettük a furán méregető embereket =)
IchiGo-val és Mikuval találkoztunk a Blahán, s onnan együtt mentünk a Jászaira, a találkozóhelyre. Odaérésig megdicsért minket egy idős bácsi és egy néni is, aki hit-térített minket, ami jól esett=)
Miután nagyjából mindenki megérkezett, elindultunk a Margitszigetre, azon belül is a japánkertbe. Út közben ettünk vattacukrot, ami nagyon ragaszkodott a körömlakkomhoz, de isteni finom volt, noha kicsit lemaradtunk a többiektől Ichivel és Cchannal =( De jól szórakoztunk, noha a betöretlen BL cipellő miatt kissé kínszenvedés volt a járás. 
Odaérve viszont megérte nagyon is, ugyanis a japánkert gyönyörű, a képek is jók lettek, jól is szórakoztunk, és még szép időnk is volt - s addigra Liani is befutott a kodonájával =) 


Utána elindultunk a Gólembe, bár nagyon kevesen maradtunk, így is jó volt, családias a hangulat =) Elárultunk magunkról lolita titkokat, vásárlós bűnöket, és ötletelgettünk a harmincadikai találkozó kapcsán, illetve lerajzoltuk, számunkra ki a nap legszebb lolitája. Nekem Gigi volt az, annyira édes volt, bár nagyon nehéz volt választani! Mikunak pedig én voltam, ami nagyon jól esett, meghatott, köszönöm!
Utána nagyjából együtt jöttünk el a Gólemből, egy remek nap zárásaként. Köszönöm mindenkinek!


Ruházat:
Jsk, Blúz, két alsószoknya, Cipellő: BodyLine
bugyogó: Elyon
Harisnya, Kabát, Váltócipő: offbrand.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése