2013. március 17., vasárnap

csak képek.

Egy gyönyörű, koponyás bross conról~
Handmade nyaklánc handmade virággal
Handmade medál még első jótékonysági aukciós kalapkával

3 megjegyzés:

  1. Véééégre bejegyzés! Életjel itt is! (mintha nem tudnám, hogy élsz XD) Hiányolom a bejegyzéseidet...! (*hoot-hoot*) De nagyon örülök ennek. Azért kicsit mellékelhettél volna hozzá valamit, hogy mik a terveid a jövőben a bloggal, vagy hogy milyen apropóból hoztál képeket, vagy ilyesmi. X"D

    Most nem kezdem el őket leelemezni... max kérésre. De maradjunk annyiban, hogy nagyon tetszenek, bár igazából mindegy, nem kerültek volna ide fel, ha Neked nem tetszenek, s Téged ismerve ennyi elég, más véleménye meg nem sokat nyom. ^^"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért hoztam képeket, hogy legyen valami, meg mert meg akartam mutatni, hogy élek, és alkotok, legalábbis alkottam régebben. A bloggal nincsenek terveim, egy részem ugye válságban van, emiatt sincs bejegyzés ide, mert a loli-identitásom (létezik ilyen?) is érintett.

      Kérlek, örülnék, ha leelemeznéd (jó, persze, van egykét dolog, amibe én is belekötnék, mint hogy ezmegaz ferde, de tudom, hogy nem tudnám mégegyszer lefotózni legalább ilyen szinten)

      Törlés
    2. A loli-identitásod is? Ezt nem is mondtad. Vagy ez még a ruha-félelem, s ilyenek ennek minősülnek?

      Az első kép, a brossról készült nekem kicsit sötét, meg az a kis koszocska alatta nem tetszik, amúgy a bross miatt nagyon bejövős, és a fenébe is úgy irigyellek azért a brossért. XD

      A második kompozíciója tetszetős, bár rá nem jöttem volna, hogy az egy (/a) virág, ami baloldalt van, és egy egyszerű organzahalomnak tituláltam volna. ^^" A három közül ez a kedvencem, bár én a helyedben jobban kiemeltem volna a színeket még az utómunkálatok (office picture managerrel játszásXD) közben.

      Az utolsó kompozíciójáért is meghaltam, egyedül a medálalap ezüstje zökkent ki a képből - de a gyöngyök, a gyűrődés, a kalap...! A gyöngyök a medálon! Fú, nagyon bejött. =D Bár én nem vágtam volna le a helyedben azt a fél darabka gyöngyöt, erre szerintem máskor figyelj oda, mondjuk a gyöngynek nem fáj, de szebb tud lenni egy kép, ha nincs belevágás.

      Ennyit a nagyon amatőr hobbifotósról és a meglátásairól.

      (azért néha egy fotót, TeCsőn talált zenét, képeket, amik tetszenek-inspirálnak... én elnézegetnék. =D)

      Törlés